Bog & idéChristian Neergaard

Bøger skrevet af Christian Neergaard

6 produkter
6 produkter
Kliniske tests for bevægeapparatet
Kliniske tests for bevægeapparatetChristian Neergaard
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Kliniske tests for bevægeapparatet
Tape dig selv
Tape dig selvChristian Neergaard
309,95 DKK
Indbundet
(0)
Tape dig selv
Lærebog i massage
Lærebog i massageSusse Broberg
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog i massage
Sportsskader
SportsskaderFinn Johannsen
409,95 DKK
Indbundet
(0)
Sportsskader
Basisbog i fysioterapi
Basisbog i fysioterapiJane Andreasen
749,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i fysioterapi
Fysioterapeutisk undersøgelse
Fysioterapeutisk undersøgelsePer Lind
329,95 DKK
Bog
(0)
Fysioterapeutisk undersøgelse

Mere om Christian Neergaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Christian Neergaard. På listen nedenfor finder du de seneste af Neergaards bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fysioterapeutisk undersøgelse" udgivet af Gyldendal - "Kliniske tests for bevægeapparatet" udgivet af Fodnote - "Gyldendals løbebog" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i fysioterapi" i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i massage" i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Tape dig selv" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i massage" udgivet af Munksgaard - "Sportsskader" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i fysioterapi" udgivet af Munksgaard - "LØB!" i serien "Gyldendals fagbogsdesign" udgivet af Gyldendal

Christian Neergaards bøger

Der er ti tilgængelige udgivelser af Christian Neergaard hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Christian Neergaard kommer i forskellige formater. Christian Neergaard bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Christian Neergaards "Fysioterapeutisk undersøgelse"

Hos Bog & idé er "Fysioterapeutisk undersøgelse" tilgængelig som bog. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Christian Neergaard. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Christian Neergaard "Kliniske tests for bevægeapparatet"

Det er muligt at købe Christian Neergaards "Kliniske tests for bevægeapparatet" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Fodnote, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Neergaard