Bog & idéChristian Nyholm

Bøger skrevet af Christian Nyholm

2 produkter
2 produkter
Storvildt
StorvildtChristian Nyholm
189,95 DKK
EBOG
(4)
Storvildt
Tilsigtede hændelser
Tilsigtede hændelserChristian Nyholm
79,95 DKK
EBOG
(3)
Tilsigtede hændelser

Mere om Christian Nyholm

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger af Christian Nyholm. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Nyholm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tilsigtede hændelser" udgivet af Skriveforlaget - "Tilsigtede hændelser" udgivet af Skriveforlaget - "Storvildt" udgivet af Egolibris - "Storvildt" udgivet af EgoLibris - "Storvildt" udgivet af Forlaget Candor

Mere om Christian Nyholms bøger

Christian Nyholm har fem bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Nyholms bøger fås i forskellige formater. Nyholms bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christian Nyholms "Tilsigtede hændelser"

"Tilsigtede hændelser" er tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Tilsigtede hændelser" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Skriveforlaget, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Christian Nyholm "Tilsigtede hændelser"

Hos Bog & idé er "Tilsigtede hændelser" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Skriveforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Nyholm