Bog & idéChristian Stenbak Larsen

Bøger skrevet af Christian Stenbak Larsen

Læs mere om Christian Stenbak Larsen
5 produkter
5 produkter
Klassisk og moderne samfundsteori
Klassisk og moderne samfundsteoriNinna Nyberg Sørensen
789,95 DKK
Indbundet
(1)
Klassisk og moderne samfundsteori
Madsociologi
MadsociologiSteen Nepper Larsen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Madsociologi
Kultursociologi og kulturanalyse
Kultursociologi og kulturanalyseOrvar Löfgren
529,95 DKK
Hæftet
(0)
Kultursociologi og kulturanalyse
Fødevareetik
FødevareetikHugo F. Alrøe
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Fødevareetik
Livscyklusernæring
LivscyklusernæringVibeke de Lichtenberg
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Livscyklusernæring

Mere om Christian Stenbak Larsen

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger fra Christian Stenbak Larsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Larsen.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Christian Stenbak Larsens bøger udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Efteruddannelse af plejepersonale inden for demensområdet" udgivet af Danmarks Pædagogiske Institut i samarbejde med Socialministeriet, Initiativer vedrørende senil demente - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Kultursociologi og kulturanalyse" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Fødevareetik" udgivet af Gyldendal - "Livscyklusernæring" udgivet af Gyldendal - "Madsociologi" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Ph.D.-afhandling. Italesættelser af økologisk mad" udgivet af Sociologisk Institut, Københavns Universitet

Christian Stenbak Larsens bøger

Der er ni tilgængelige udgivelser af Christian Stenbak Larsen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Larsens bøger kommer i udvalgte formater. Larsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Christian Stenbak Larsens "Klassisk og moderne samfundsteori"

Hos Bog & idé er "Klassisk og moderne samfundsteori" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Christian Stenbak Larsen "Efteruddannelse af plejepersonale inden for demensområdet"

Endnu en af Christian Stenbak Larsen skønne bøger, som er værd at læse. Det er Danmarks Pædagogiske Institut i samarbejde med Socialministeriet, Initiativer vedrørende senil demente, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Stenbak Larsen