Bog & idéChristiane Gjellerup Koch

Bøger skrevet af Christiane Gjellerup Koch

Læs mere om Christiane Gjellerup Koch
1 produkter
1 produkter
Mens vi strikker
Mens vi strikkerTrine Gadeberg
299,95 DKK
Indbundet
(2)
Mens vi strikker

Mere om Christiane Gjellerup Koch

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Christiane Gjellerup Koch. Det er "Mens vi strikker". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Christiane Gjellerup Kochs "Mens vi strikker"

Det er muligt at købe Christiane Gjellerup Kochs "Mens vi strikker" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Dette er en også en fantastisk bog fra Koch, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Christiane Gjellerup Koch