Bog & idéChristina Fjordbank

Bøger skrevet af Christina Fjordbank

1 produkter
1 produkter
City-tæven
City-tævenChristina Fjordbank
49,95 DKK
EBOG
(0)
City-tæven

Mere om Christina Fjordbank

Der er forskellige bøger fra Christina Fjordbank til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Fjordbank.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Og mens himlen venter -" i serien "Ungdomsspil." udgivet af Drama - "Og mens himlen venter -" i serien "Ungdomsspil." udgivet af Drama - "Sandhed eller Konsekvens" udgivet af Books on Demand

Mere om Christina Fjordbanks bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Christina Fjordbank hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Fjordbank kommer blot som hæftet. Bøgerne af Fjordbank er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Og mens himlen venter -" af Christina Fjordbank

Hos Bog & idé er "Og mens himlen venter -" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Fjordbanks serie "Ungdomsspil.". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Drama.

Christina Fjordbank "Og mens himlen venter -"

Hos Bog & idé er "Og mens himlen venter -" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Ungdomsspil.". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Drama.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Fjordbank