Bog & idéChristina Haandbæk Schmidt

Bøger skrevet af Christina Haandbæk Schmidt

2 produkter
2 produkter
Tæt på pædagogik
Tæt på pædagogikChristina Haandbæk Schmidt
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Tæt på pædagogik
Morgendagens pædagoger
Morgendagens pædagogerChristina Haandbæk Schmidt
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Morgendagens pædagoger

Mere om Christina Haandbæk Schmidt

Der findes en del bøger af Christina Haandbæk Schmidt tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Schmidt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Styringskædeoptimisme og -determinisme på daginstitutionsområdet" i serien "Artikel fra Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Tæt på pædagogik" udgivet af Gyldendal - "Morgendagens pædagoger" udgivet af Akademisk Forlag

Bøger skrevet af Christina Haandbæk Schmidt

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Christina Haandbæk Schmidt hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Christina Haandbæk Schmidt bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Schmidt er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Styringskædeoptimisme og -determinisme på daginstitutionsområdet" af Christina Haandbæk Schmidt

Hos Bog & idé er "Styringskædeoptimisme og -determinisme på daginstitutionsområdet" tilgængelig som ebog. Med "Styringskædeoptimisme og -determinisme på daginstitutionsområdet" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Schmidts serie "Artikel fra Kognition & Pædagogik". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Tæt på pædagogik" af Christina Haandbæk Schmidt

Hos Bog & idé er "Tæt på pædagogik" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Haandbæk Schmidt