Bog & idéChristina Petterson

Bøger skrevet af Christina Petterson

1 produkter
1 produkter
Brødremenigheden
BrødremenighedenChristina Petterson
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Brødremenigheden

Mere om Christina Petterson

Hvis du mangler en bog skrevet af Christina Petterson, ser du et bredt udbud til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Pettersons nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Brødremenigheden" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Den store fortælling" udgivet af Forlaget Anis - "Hvad er sandhed" udgivet af Forlaget Alfa

Bøger af Christina Petterson

Du kan finde tre bøger af Christina Petterson her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Petterson kommer bare som hæftet. Pettersons bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Brødremenigheden" af Christina Petterson

Det er muligt at købe Christina Pettersons "Brødremenigheden" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Vandkunsten.

"Den store fortælling" af Christina Petterson

Hos Bog & idé er "Den store fortælling" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget Anis, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Petterson