Bog & idéChristina W. Born

Bøger skrevet af Christina W. Born

Læs mere om Christina W. Born
3 produkter
3 produkter
STATUS
STATUSChristina W. Born
69,95 DKK
EBOG
(3)
STATUS
STATUS
STREAM
STATUSChristina W. Born
69,95 DKK
Lydbog
(4)
STATUS
STATUS
BOEGERTILSTAERKPRIS
STATUSChristina W. Born
207,46 DKK
Hæftet
(4)
STATUS

Mere om Christina W. Born

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Christina W. Born tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Born.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "STATUS" udgivet af Forfatterskabet.dk - "STATUS" udgivet af Forlaget Forfatterskabet.dk

Bøger af Christina W. Born

Du kan bestille to bøger af Christina W. Born her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Christina W. Born fås i samtlige formater. Borns bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"STATUS" af Christina W. Born

Hos Bog & idé er "STATUS" tilgængelig som ebog. Med "STATUS" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forfatterskabet.dk.

Christina W. Born "STATUS"

Hos Bog & idé er "STATUS" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Forfatterskabet.dk.
Detaljer
Fulde navn:
Christina W. Born