Bog & idéChristine Tind Johannessen-Henry

Bøger skrevet af Christine Tind Johannessen-Henry

Læs mere om Christine Tind Johannessen-Henry
2 produkter
2 produkter
Mangefoldet tro
Mangefoldet troChristine Tind Johannessen-Henry
149,95 DKK
EBOG
Mangefoldet tro
Kræften og kraften
Kræften og kraftenChristine Tind Johannessen-Henry
99,95 DKK
EBOG
(1)
Kræften og kraften

Mere om Christine Tind Johannessen-Henry

Hvis du mangler en bog skrevet af Christine Tind Johannessen-Henry, ser du et stort udvalg tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Johannessen-Henrys nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mangefoldet tro og sjælesorg" udgivet af Eksistensen - "Mangefoldet tro" udgivet af Eksistensen Akademisk - "Kræften og kraften " i serien "En e-bog fra Anis" udgivet af Forlaget Anis - "Kræften og kraften" udgivet af Anis - "Livskraft" udgivet af Forlaget Anis

Bøger skrevet af Christine Tind Johannessen-Henry

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Christine Tind Johannessen-Henry hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Christine Tind Johannessen-Henry kommer i udvalgte formater. Johannessen-Henry har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mangefoldet tro og sjælesorg" af Christine Tind Johannessen-Henry

Hos Bog & idé er "Mangefoldet tro og sjælesorg" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Eksistensen.

"Mangefoldet tro" af Christine Tind Johannessen-Henry

Det er muligt at købe Christine Tind Johannessen-Henrys "Mangefoldet tro" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Mangefoldet tro" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Eksistensen Akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Christine Tind Johannessen-Henry