Bog & idéChristopher Arzrouni

Bøger skrevet af Christopher Arzrouni

Læs mere om Christopher Arzrouni
1 produkter
1 produkter
Helt uforsvarligt
Helt uforsvarligtChristopher Arzrouni
49,95 DKK
e-bog
(0)
Helt uforsvarligt

Mere om Christopher Arzrouni

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Christopher Arzrouni. På listen nedenfor har du de nyeste af Arzrounis bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "På ret kurs" udgivet af People’sPress - "Helt uforsvarligt eller Hvorfor frihed altid er frihed for de andre til at gøre noget, vi ikke nødvendigvis kan lide" udgivet af Gyldendal - "Helt uforsvarligt " i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "13 frihedstænkere" udgivet af Cepos

Mere om Christopher Arzrounis bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Christopher Arzrouni hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Arzrounis bøger fås i forskellige formater. Christopher Arzrouni bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"På ret kurs" af Christopher Arzrouni

Det er muligt at købe Christopher Arzrounis "På ret kurs" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er People’sPress, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Helt uforsvarligt eller Hvorfor frihed altid er frihed for de andre til at gøre noget, vi ikke nødvendigvis kan lide" af Christopher Arzrouni

Hos Bog & idé er "Helt uforsvarligt eller Hvorfor frihed altid er frihed for de andre til at gøre noget, vi ikke nødvendigvis kan lide" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Christopher Arzrouni