Bog & idéChristopher Hart

Bøger skrevet af Christopher Hart

Læs mere om Christopher Hart
0 produkter

Mere om Christopher Hart

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udbud af bøger skrevet af Christopher Hart. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Harts udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Børn tegner Manga" udgivet af Gyldendal - "Lær at tegne Manga Mania Girl Power" i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af Billesø & Baltzer - "Lær at tegne Romantiske Manga-piger " i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af Billesø & Baltzer - "Lær at tegne sjove dyr" i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af Billesø & Baltzer - "Lær at tegne dyr" i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af Billesø & Baltzer - "Manga mania - de magiske piger og deres venner" i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af Billesø & Baltzer - "Børn tegner manga fantasy" i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af Billesø & Baltzer - "Børn tegner manga shoujo" i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af Billesø & Baltzer - "Mecha mania" i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af Billesø & Baltzer - "Børn tegner dyr" i serien "Børn tegner||Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af Billesø & Baltzer - "Anime Mania" i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af Billesø & Baltzer - "Manga Mania" i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af Billesø & Baltzer - "Lær at tegne mennesker" i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af Billesø & Baltzer

Mere om Christopher Harts bøger

Der er 13 tilgængelige bogudgivelser af Christopher Hart hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Hart som hæftet. Christopher Hart bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Børn tegner Manga" af Christopher Hart

Det er muligt at købe Christopher Harts "Børn tegner Manga" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Lær at tegne Manga Mania Girl Power" af Christopher Hart

Hos Bog & idé er "Lær at tegne Manga Mania Girl Power" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Harts serie "Malebøger og aktivitetsbøger". Det er Billesø & Baltzer, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christopher Hart