Bog & idéClaes Johansen

Bøger skrevet af Claes Johansen

Læs mere om Claes Johansen
1 produkter
1 produkter
Anitas hjemkomst
STREAM
Anitas hjemkomstClaes Johansen
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Anitas hjemkomst

Mere om Claes Johansen

Der er blot én bog af Claes Johansen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Anitas hjemkomst". Den er publiceret af Modtryk på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Claes Johansens "Anitas hjemkomst"

"Anitas hjemkomst" findes på den digitale boghylde som lydbog. Du kan derudover altid have "Anitas hjemkomst" af Claes Johansen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Modtryk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Johansen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Claes Johansen