Bog & idéClaire Kendal

Bøger skrevet af Claire Kendal

Læs mere om Claire Kendal
2 produkter
2 produkter
Bogen om dig
STREAM
Bogen om digClaire Kendal
119,95 DKK
Lydbog
(2)
Bogen om dig
Bogen om dig
Bogen om digClaire Kendal
99,95 DKK
e-bog
(2)
Bogen om dig

Mere om Claire Kendal

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Claire Kendal. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Kendal.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bogen om dig" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Bogen om dig" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Bogen om dig" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Claire Kendal

Du kan købe tre bøger af Claire Kendal her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Kendals bøger kommer i forskellige formater. Kendals bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Claire Kendals "Bogen om dig"

Det er muligt at købe Claire Kendals "Bogen om dig" som e-bog. "Bogen om dig" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Claire Kendal "Bogen om dig"

Det er muligt at købe Claire Kendals "Bogen om dig" som lydbog. Det vil sige, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Bogen om dig" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Claire Kendal