Bog & idéClarie Ellen Weinstein

Bøger skrevet af Clarie Ellen Weinstein

1 produkter
1 produkter
Feedback og vurdering for læring
Feedback og vurdering for læringClaus Madsen
589,95 DKK
Paperback
(0)
Feedback og vurdering for læring

Mere om Clarie Ellen Weinstein

Der er bare én bog af Clarie Ellen Weinstein tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Feedback og vurdering for læring". Den er udgivet af Dafolo på dansk. "Feedback og vurdering for læring" er desuden en del af serien "Undervisning og læring".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Feedback og vurdering for læring" af Clarie Ellen Weinstein

Hos Bog & idé er "Feedback og vurdering for læring" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af Weinsteins serie "Undervisning og læring". Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Weinstein, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Clarie Ellen Weinstein