Bog & idéClaudio Magris

Bøger skrevet af Claudio Magris

Læs mere om Claudio Magris
5 produkter
5 produkter
Donau
DonauClaudio Magris
279,95 DKK
Hæftet
(1)
Donau
Som De sikkert forstår
Som De sikkert forstårClaudio Magris
119,95 DKK
EBOG
(3)
Som De sikkert forstår
Intet retsligt efterspil
Intet retsligt efterspilClaudio Magris
349,95 DKK
Indbundet
(8)
Intet retsligt efterspil
Donau
DonauClaudio Magris
79,95 DKK
EBOG
(1)
Donau
Intet retsligt efterspil
Intet retsligt efterspilClaudio Magris
119,95 DKK
EBOG
(8)
Intet retsligt efterspil

Mere om Claudio Magris

Hvis du søger en bog skrevet af Claudio Magris, har du et stort udvalg til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Magris' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Intet retsligt efterspil " udgivet af Biblioteksmedier A/S - "I blinde" udgivet af Samleren - "Mikrokosmer" udgivet af Samleren - "Donau" i serien "Rosinantes Klassikerserie" udgivet af Rosinante - "Intet retsligt efterspil" udgivet af Rosinante - "Som De sikkert forstår" udgivet af Samleren - "Som De sikkert forstår" udgivet af Samleren - "Intet retsligt efterspil" udgivet af Rosinante - "Donau" i serien "Rosinantes Klassikerserie" udgivet af Rosinante

Mere om Claudio Magris' bøger

Der er ni tilgængelige udgivelser af Claudio Magris hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Claudio Magris fås i forskellige formater. Magris har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Claudio Magris' "Intet retsligt efterspil "

Det er muligt at købe Claudio Magris' "Intet retsligt efterspil " som lydbog. Claudio Magris' "Intet retsligt efterspil " fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Biblioteksmedier A/S.

"I blinde" af Claudio Magris

Hos Bog & idé er "I blinde" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Samleren, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Claudio Magris