Bog & idéClaus-Arne Hansen

Bøger skrevet af Claus-Arne Hansen

Læs mere om Claus-Arne Hansen
1 produkter
1 produkter
Kommunal økonomisk styring
Kommunal økonomisk styringClaus-Arne Hansen
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Kommunal økonomisk styring

Mere om Claus-Arne Hansen

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Claus-Arne Hansen. På listen nedenfor ser du Hansens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunal økonomisk styring" udgivet af HansReitzels - "Kommunal økonomisk styring" udgivet af HansReitzels - "Kommunal økonomisk styring" udgivet af Gyldendal - "Kommunal økonomisk styring" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Claus-Arne Hansen

Claus-Arne Hansen har fire bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Hansens bøger kommer i flere forskellige formater. Hansens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Claus-Arne Hansens "Kommunal økonomisk styring"

Det er muligt at købe Claus-Arne Hansens "Kommunal økonomisk styring" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

Claus-Arne Hansen "Kommunal økonomisk styring"

"Kommunal økonomisk styring" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Claus-Arne Hansen