Bog & idéClaus Buhr

Bøger skrevet af Claus Buhr

Læs mere om Claus Buhr
3 produkter
3 produkter
Gården
GårdenClaus Buhr
49,95 DKK
EBOG
(0)
Gården
Sagen om Amagermanden
Sagen om AmagermandenClaus Buhr
49,95 DKK
e-bog
(8)
Sagen om Amagermanden
Sagen om Amagermanden
STREAM
Sagen om AmagermandenClaus Buhr
79,95 DKK
Lydbog
(8)
Sagen om Amagermanden

Mere om Claus Buhr

Der er flere bøger af Claus Buhr tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Buhrs seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gården" udgivet af Gyldendal - "PET i aktion" udgivet af Gyldendal - "Gården" udgivet af Gyldendal - "Sagen om Amagermanden" udgivet af Gyldendal¤i samarbejde med DR - "Sagen om Amagermanden" udgivet af Gyldendal - "Sagen om Amagermanden" udgivet af Gyldendal - "Bror, hvad er det du gør?" udgivet af DR

Bøger af Claus Buhr

Du kan købe syv bøger af Claus Buhr her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan købe Claus Buhr bøger i flere formater. Buhrs bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Claus Buhrs "Gården"

Hos Bog & idé er "Gården" tilgængelig som ebog. "Gården" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"PET i aktion" af Claus Buhr

"PET i aktion" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Buhr