Bog & idéClaus Elmholdt

Bøger skrevet af Claus Elmholdt

Læs mere om Claus Elmholdt
8 produkter
8 produkter
Ledelsespsykologi
LedelsespsykologiClaus Elmholdt
369,95 DKK
Paperback
(0)
Ledelsespsykologi
Perspektiver på vilde problemer
Perspektiver på vilde problemerAnna Ballan
469,95 DKK
Paperback
(0)
Perspektiver på vilde problemer
Effektive ledergrupper
BOEGERTILSTAERKPRIS
Effektive ledergrupperHenning Bang
378,95 DKK
Hæftet
(2)
Effektive ledergrupper
Ledelsespsykologi
LedelsespsykologiClaus Elmholdt
249,95 DKK
EBOG
(0)
Ledelsespsykologi
Mod i kriseledelse
Mod i kriseledelseFinn Frandsen
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Mod i kriseledelse
Sundhedsvæsenet på tværs
Sundhedsvæsenet på tværsJette Bangshaab
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsvæsenet på tværs
Innovationspsykologi
InnovationspsykologiMorten Novrup Henriksen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Innovationspsykologi
Magt i organisationer
Magt i organisationerMorten Kusk Fogsgaard
149,95 DKK
EBOG
(1)
Magt i organisationer

Mere om Claus Elmholdt

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Claus Elmholdt. På listen nedenfor finder du Elmholdts nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærings-troværdigheds-paradokset: Om kunsten at være ekspert og novice på samme tid" i serien "Artikel fra Erhvervspsykologi" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Ledelsespsykologi" udgivet af Samfundslitteratur - "Mod i kriseledelse" udgivet af Gyldendal - "Ledelsespsykologi" udgivet af Samfundslitteratur - "Mesterlære" udgivet af HansReitzels - "Den modige leder" i serien "Ledelse for læring" udgivet af Dafolo - "Sundhedsvæsenet på tværs" udgivet af Gyldendal - "Ledelsespsykologi" udgivet af Samfundslitteratur - "Psykologi: forskning og profession" udgivet af HansReitzels - "Effektive ledergrupper" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Magt i organisationer" udgivet af Klim - "Innovationspsykologi" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Følelser i ledelse" i serien "Moderne arbejdsliv" udgivet af Klim - "Ledelsespsykologi" udgivet af Samfundslitteratur - "Psykologi: forskning og profession" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Claus Elmholdt

Claus Elmholdt har 15 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan bestille Claus Elmholdt bøger i flere formater. Claus Elmholdt bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Claus Elmholdts "Lærings-troværdigheds-paradokset: Om kunsten at være ekspert og novice på samme tid"

Hos Bog & idé er "Lærings-troværdigheds-paradokset: Om kunsten at være ekspert og novice på samme tid" tilgængelig som ebog. Med "Lærings-troværdigheds-paradokset: Om kunsten at være ekspert og novice på samme tid" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Elmholdts serie "Artikel fra Erhvervspsykologi". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Claus Elmholdt "Ledelsespsykologi"

Hos Bog & idé er "Ledelsespsykologi" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Ledelsespsykologi" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Elmholdt