Bog & idéClélie Avit

Bøger skrevet af Clélie Avit

Læs mere om Clélie Avit
2 produkter
2 produkter
Jeg er her stadig
Jeg er her stadigClélie Avit
99,95 DKK
EBOG
(19)
Jeg er her stadig
Jeg er her stadig
STREAM
Jeg er her stadigClélie Avit
79,95 DKK
Lydbog
(19)
Jeg er her stadig

Mere om Clélie Avit

Der findes flere bøger af Clélie Avit til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Avit.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg er her stadig" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Jeg er her stadig" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Jeg er her stadig" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Jeg er her stadig" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Clélie Avit

Du kan finde fire bøger af Clélie Avit her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan købe Clélie Avit bøger i forskellige formater. Bøgerne af Avit er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Clélie Avits "Jeg er her stadig"

"Jeg er her stadig" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"Jeg er her stadig" af Clélie Avit

"Jeg er her stadig" kan købes online som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Jeg er her stadig" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Clélie Avit