Bog & idéClemens J. Setz

Bøger skrevet af Clemens J. Setz

2 produkter
2 produkter
Kærligheden på Mahlstädterbarnets tid
Kærligheden på Mahlstädterbarnets tidClemens J. Setz
279,95 DKK
Hæftet
(5)
Kærligheden på Mahlstädterbarnets tid
Indigo
IndigoClemens J. Setz
299,95 DKK
Indbundet
(6)
Indigo

Mere om Clemens J. Setz

Der er mange bøger af Clemens J. Setz på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Setz.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Indigo" udgivet af Vandkunsten - "Kærligheden på Mahlstädterbarnets tid" i serien "Store fortællere i lommeformat" udgivet af Vandkunsten

Mere om Clemens J. Setz' bøger

Du kan købe to bøger af Clemens J. Setz her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Clemens J. Setz kan købes i forskellige formater. Setz' bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Vandkunsten.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Indigo" af Clemens J. Setz

Hos Bog & idé er "Indigo" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Vandkunsten.

Clemens J. Setz "Kærligheden på Mahlstädterbarnets tid"

Det er muligt at købe Clemens J. Setz' "Kærligheden på Mahlstädterbarnets tid" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Store fortællere i lommeformat". Det er Vandkunsten, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Clemens J. Setz