Bog & idéCody McFadyen

Bøger skrevet af Cody McFadyen

Læs mere om Cody McFadyen
1 produkter
1 produkter
Dødens ansigt
STREAM
Dødens ansigtCody McFadyen
109,95 DKK
Lydbog
(6)
Dødens ansigt

Mere om Cody McFadyen

Der er mange bøger fra Cody McFadyen online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra McFadyen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dødens ansigt" udgivet af Forlaget Turbulenz - "Skyggen" udgivet af Turbulenz - "Skyggen" udgivet af Turbulenz

Bøger af Cody McFadyen

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Cody McFadyen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Cody McFadyen bøger i forskellige formater. McFadyens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Dødens ansigt" af Cody McFadyen

Hos Bog & idé er "Dødens ansigt" tilgængelig som lydbog. Cody McFadyens "Dødens ansigt" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Turbulenz.

Cody McFadyen "Skyggen"

Dette er en også en fantastisk bog fra McFadyen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Turbulenz, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Cody McFadyen