Bog & idéConnie Stendal Rasmussen

Bøger skrevet af Connie Stendal Rasmussen

Læs mere om Connie Stendal Rasmussen
2 produkter
2 produkter
Pædagogik og lærerfaglighed
Pædagogik og lærerfaglighedOle Michael Spaten
459,95 DKK
Hæftet
(1)
Pædagogik og lærerfaglighed
Skolen i virkeligheden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skolen i virkelighedenTrine Hyllested og Connie Stendal Rasmussen
261,95 DKK
Hæftet
(0)
Skolen i virkeligheden

Mere om Connie Stendal Rasmussen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Connie Stendal Rasmussen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Rasmussens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogik og lærerfaglighed" udgivet af Gyldendal - "Skolen i virkeligheden" i serien "Unge Pædagogers serie" udgivet af UP - Unge Pædagoger

Connie Stendal Rasmussens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Connie Stendal Rasmussen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Rasmussen fås blot som hæftet. Rasmussens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Connie Stendal Rasmussens "Pædagogik og lærerfaglighed"

Hos Bog & idé er "Pædagogik og lærerfaglighed" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Connie Stendal Rasmussen "Skolen i virkeligheden"

Hos Bog & idé er "Skolen i virkeligheden" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Rasmussens serie "Unge Pædagogers serie". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af UP - Unge Pædagoger.
Detaljer
Fulde navn:
Connie Stendal Rasmussen