Bog & idéDaimi Gentle

Bøger skrevet af Daimi Gentle

Læs mere om Daimi Gentle
2 produkter
2 produkter
Daimi og Dario
Daimi og DarioBo Østlund
99,00 DKK
e-bog
(0)
Daimi og Dario
En heldig kartoffel
En heldig kartoffelDaimi Gentle
39,95 DKK
EBOG
(0)
En heldig kartoffel

Mere om Daimi Gentle

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Daimi Gentle. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Gentle.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En heldig kartoffel" i serien "Min barndom i 50’erne" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Daimi og Dario" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Daimi Gentles bøger

Du kan bestille to bøger af Daimi Gentle her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Gentles bøger kommer blot som e-bog. Gentles bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Lindhardt og Ringhof.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Daimi Gentles "En heldig kartoffel"

Det er muligt at købe Daimi Gentles "En heldig kartoffel" som e-bog. Med "En heldig kartoffel" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "Min barndom i 50’erne". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Daimi og Dario" af Daimi Gentle

Hos Bog & idé er "Daimi og Dario" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Daimi og Dario" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Daimi Gentle