Bog & idéDan B. Eriksen

Bøger skrevet af Dan B. Eriksen

Læs mere om Dan B. Eriksen
1 produkter
1 produkter
Matematik-Tak 2.kl. Elevbog 1
Matematik-Tak 2.kl. Elevbog 1Jonna Høegh
109,95 DKK
(0)
Matematik-Tak 2.kl. Elevbog 1

Mere om Dan B. Eriksen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Dan B. Eriksen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Eriksens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Matematik-Tak 1.kl. Elevbog 2" i serien "Matematik-Tak" udgivet af Alinea - "Matematiktak for 1. klasse" udgivet af Alinea

Dan B. Eriksens bøger

Du kan købe to bøger af Dan B. Eriksen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Dan B. Eriksen fås i forskellige formater. Eriksens bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Alinea.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Dan B. Eriksens "Matematik-Tak 1.kl. Elevbog 2"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Eriksen, kan du godt glæde dig. Bogen er en del af Eriksens serie "Matematik-Tak". Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Matematiktak for 1. klasse" af Dan B. Eriksen

Hos Bog & idé er "Matematiktak for 1. klasse" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alinea.
Detaljer
Fulde navn:
Dan B. Eriksen