Bog & idéDan Brun Petersen

Bøger skrevet af Dan Brun Petersen

Læs mere om Dan Brun Petersen
1 produkter
1 produkter
Den akutte patient
Den akutte patientLars Steen Jacobsen
809,95 DKK
Indbundet
(0)
Den akutte patient

Mere om Dan Brun Petersen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Dan Brun Petersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard

Mere om Dan Brun Petersens bøger

Dan Brun Petersen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Petersens bøger kommer blot som indbundet. Petersens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Dan Brun Petersens "Den akutte patient"

"Den akutte patient" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Den akutte patient" af Dan Brun Petersen

"Den akutte patient" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Dan Brun Petersen