Bog & idéDanielle Bjerre Lyndgaard

Bøger skrevet af Danielle Bjerre Lyndgaard

Læs mere om Danielle Bjerre Lyndgaard
3 produkter
3 produkter
Anerkendende ledelse
Anerkendende ledelseMaja Loua Haslebo Danielle Bjerre Lyndgaard
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Anerkendende ledelse
Både-og
Både-ogRikke Kristine Nielsen
349,95 DKK
Hæftet
(2)
Både-og
Anerkendende HR og organisationsudvikling
Anerkendende HR og organisationsudviklingDanielle Bjerre Lyndgaard
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Anerkendende HR og organisationsudvikling

Mere om Danielle Bjerre Lyndgaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Danielle Bjerre Lyndgaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Lyndgaards seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Både-og" udgivet af Djøf Forlag - "Anerkendende ledelse" udgivet af Psykologisk Forlag - "Ledelse af det relationelle selv " i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Anerkendende HR og organisationsudvikling" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Ledelse af det relationelle selv" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Anerkendende HR og organisationsudvikling" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Anerkendende ledelse" udgivet af Gyldendal - "Anerkendende ledelse" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Danielle Bjerre Lyndgaards bøger

Du kan købe otte bøger af Danielle Bjerre Lyndgaard her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Lyndgaards bøger fås i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Lyndgaard udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Både-og" af Danielle Bjerre Lyndgaard

Det er muligt at købe Danielle Bjerre Lyndgaards "Både-og" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Danielle Bjerre Lyndgaard "Anerkendende ledelse"

"Anerkendende ledelse" findes på den digitale boghylde som lydbog. Det vil sige, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Anerkendende ledelse" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Psykologisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Danielle Bjerre Lyndgaard