Bog & idéDanielle Younge-Ullman

Bøger skrevet af Danielle Younge-Ullman

Læs mere om Danielle Younge-Ullman
1 produkter
1 produkter
Ikke alle drømme dør
Ikke alle drømme dørDanielle Younge-Ullman
99,95 DKK
e-bog
(1)
Ikke alle drømme dør

Mere om Danielle Younge-Ullman

Der er flere bøger fra Danielle Younge-Ullman til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Younge-Ullman.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ikke alle drømme dør" i serien "Sonar" udgivet af Carlsen - "Ikke alle drømme dør" i serien "Sonar" udgivet af CARLSEN

Bøger skrevet af Danielle Younge-Ullman

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Danielle Younge-Ullman hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Younge-Ullmans bøger kommer i flere formater. Younge-Ullmans bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Carlsen.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Danielle Younge-Ullmans "Ikke alle drømme dør"

"Ikke alle drømme dør" er til salg som e-bog. "Ikke alle drømme dør" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Sonar". Det er Carlsen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Ikke alle drømme dør" af Danielle Younge-Ullman

Det er muligt at købe Danielle Younge-Ullmans "Ikke alle drømme dør" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Sonar". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af CARLSEN.
Detaljer
Fulde navn:
Danielle Younge-Ullman