Bog & idéDashiell Hammett

Bøger skrevet af Dashiell Hammett

Læs mere om Dashiell Hammett
7 produkter
7 produkter
Dain-forbandelsen
Dain-forbandelsenDashiell Hammett
79,95 DKK
EBOG
(0)
Dain-forbandelsen
Malteserfalken
MalteserfalkenDashiell Hammett
79,95 DKK
EBOG
(0)
Malteserfalken
Dain-forbandelsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dain-forbandelsenDashiell Hammett
118,96 DKK
Hæftet
(0)
Dain-forbandelsen
Glasnøglen
GlasnøglenDashiell Hammet
139,95 DKK
Hæftet
(0)
Glasnøglen
Den tynde mand
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den tynde mandDashiell Hammett
118,96 DKK
Hæftet
(1)
Den tynde mand
Den tynde mand
STREAM
Den tynde mandDashiell Hammett
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Den tynde mand
Den tynde mand
Den tynde mandDashiell Hammett
69,95 DKK
EBOG
(1)
Den tynde mand

Mere om Dashiell Hammett

Der er flere forskellige bøger fra Dashiell Hammett tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Hammett.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Malteserfalken" i serien "En Dashiell Hammett-krimi" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Glasnøglen" i serien "En Dashiell Hammet krimi" udgivet af Rosenkilde - "Den tynde mand " i serien "En Dashiell Hammett-krimi" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Dain-forbandelsen" i serien "En Dashiell Hammett-krimi" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Glasnøglen" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Dain-forbandelsen" i serien "En Dashiell Hammett-krimi" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Den tynde mand" i serien "En Dashiell Hammett-krimi" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Malteserfalken" i serien "En Dashiell Hammett-krimi" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Den tynde mand" i serien "En Dashiell Hammett-krimi" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof

Mere om Dashiell Hammetts bøger

Der er ni tilgængelige bøger af Dashiell Hammett hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Hammetts bøger kommer i et udvalg af formater. Dashiell Hammett bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Dashiell Hammetts "Malteserfalken"

Det er muligt at købe Dashiell Hammetts "Malteserfalken" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Hammetts serie "En Dashiell Hammett-krimi". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Rosenkilde & Bahnhof.

"Glasnøglen" af Dashiell Hammett

Det er muligt at købe Dashiell Hammetts "Glasnøglen" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "En Dashiell Hammet krimi". Det er Rosenkilde, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dashiell Hammett