Bog & idéDavid Arnold

Bøger skrevet af David Arnold

Læs mere om David Arnold
2 produkter
2 produkter
I Loved You In Another Life
I Loved You In Another LifeDavid Arnold
129,95 DKK
Paperback
(0)
I Loved You In Another Life
Sonar: Moskitoland
MoskitolandDavid Arnold
99,95 DKK
e-bog
(1)
Moskitoland

Mere om David Arnold

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af David Arnold. På listen nedenfor ser du de seneste af Arnolds bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Moskitoland" i serien "Sonar" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Sonar: Moskitoland" i serien "Sonar" udgivet af Carlsen

Mere om David Arnolds bøger

David Arnold har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe David Arnold bøger i flere formater. Bøgerne af Arnold er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Moskitoland" af David Arnold

"Moskitoland" er tilgængelig online som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Moskitoland" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Sonar". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"Sonar: Moskitoland" af David Arnold

Det er muligt at købe David Arnolds "Sonar: Moskitoland" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Sonar". Det er Carlsen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
David Arnold