Bog & idéDavid Hewson

Bøger skrevet af David Hewson

Læs mere om David Hewson
2 produkter
2 produkter
Forbrydelsen
STREAM
ForbrydelsenDavid Hewson
139,95 DKK
Lydbog
(1)
Forbrydelsen
Forbrydelsen
ForbrydelsenDavid Hewson
99,00 DKK
e-bog
(1)
Forbrydelsen

Mere om David Hewson

Der findes forskellige bøger skrevet af David Hewson online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Hewsons seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forbrydelsen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Forbrydelsen" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af David Hewson

Der er to tilgængelige udgivelser af David Hewson hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra David Hewson kan købes i flere formater. Hewsons bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Forbrydelsen" af David Hewson

Hos Bog & idé er "Forbrydelsen" tilgængelig som e-bog. "Forbrydelsen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

David Hewson "Forbrydelsen"

"Forbrydelsen" kan købes som lydbog. Fordelen ved at have David Hewsons "Forbrydelsen" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
David Hewson