Bog & idéDavid Mayntz

Bøger skrevet af David Mayntz

2 produkter
2 produkter
Menneskets ernæring
Menneskets ernæringAnne Dilani Schrøder
487,96 DKK
Indbundet
(0)
Menneskets ernæring
Det ækle
Det ækleDavid Mayntz
299,95 DKK
Hæftet
(3)
Det ækle

Mere om David Mayntz

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra David Mayntz. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Mayntz.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det ækle" udgivet af Akademisk - "Det ækle" udgivet af Akademisk Forlag - "Menneskets ernæring" udgivet af Gyldendal

David Mayntz' bøger

Der er tre tilgængelige bøger af David Mayntz hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra David Mayntz kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Mayntz er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

David Mayntz' "Det ækle"

Hos Bog & idé er "Det ækle" tilgængelig som e-bog. Med "Det ækle" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Akademisk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Det ækle" af David Mayntz

"Det ækle" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
David Mayntz