Bog & idéDavid Nielsen

Bøger skrevet af David Nielsen

Læs mere om David Nielsen
1 produkter
1 produkter
Sorte svin
STREAM
Sorte svinDavid Nielsen
109,95 DKK
Lydbog
(4)
Sorte svin

Mere om David Nielsen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af David Nielsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sorte svin" udgivet af Forlaget Turbulenz - "Sorte Svin" udgivet af Turbulenz - "Sorte Svin " i serien "Turbulenz pocket" udgivet af Turbulenz - "En verden af fiskeoplevelser" udgivet af Fisk & Fri

Bøger af David Nielsen

David Nielsen har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Nielsens bøger kommer i flere formater. Nielsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

David Nielsens "Sorte svin"

Det er muligt at købe David Nielsens "Sorte svin" som lydbog. David Nielsens "Sorte svin" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er Forlaget Turbulenz, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Sorte Svin" af David Nielsen

Hos Bog & idé er "Sorte Svin" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Turbulenz, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
David Nielsen