Bog & idéDavid van Reybrouck

Bøger skrevet af David van Reybrouck

2 produkter
2 produkter
Congo
CongoDavid van Reybrouck
289,95 DKK
Hardback
(1)
Congo
Imod valg
Imod valgDavid van Reybrouck
49,95 DKK
EBOG
(4)
Imod valg

Mere om David van Reybrouck

David van Reybrouck har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har van Reybroucks seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Imod valg" udgivet af Tiderne Skifter - "Imod valg" i serien "TS/Politik" udgivet af Tiderne Skifter - "Congo - Historien om Afrikas hjerte" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Congo" udgivet af Tiderne Skifter

Bøger af David van Reybrouck

Du kan købe fire bøger af David van Reybrouck her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde David van Reybrouck bøger i forskellige formater. van Reybroucks bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

David van Reybroucks "Imod valg"

Det er muligt at købe David van Reybroucks "Imod valg" som ebog. Med "Imod valg" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Tiderne Skifter.

"Imod valg" af David van Reybrouck

Hos Bog & idé er "Imod valg" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "TS/Politik". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Tiderne Skifter.
Detaljer
Fulde navn:
David van Reybrouck