Bog & idéDevin Dennie

Bøger skrevet af Devin Dennie

Læs mere om Devin Dennie
1 produkter
1 produkter
Min bog om sten og mineraler
Min bog om sten og mineralerDevin Dennie
129,95 DKK
Indbundet
(0)
Min bog om sten og mineraler

Mere om Devin Dennie

Der er blot én bog af Devin Dennie tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Min bog om sten og mineraler". Den er publiceret af Forlaget Bolden på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Devin Dennies "Min bog om sten og mineraler"

Det er muligt at købe Devin Dennies "Min bog om sten og mineraler" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Bolden.

Dette er en også en fantastisk bog fra Dennie, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Devin Dennie