Bog & idéDiane H. Tracey

Bøger skrevet af Diane H. Tracey

Læs mere om Diane H. Tracey
1 produkter
1 produkter
Læsningens linser
Læsningens linserDiane H. Tracey
89,95 DKK
EBOG
Læsningens linser

Mere om Diane H. Tracey

Hvis du leder efter en bog fra Diane H. Tracey, kan du vælge i mellem et stort sortiment online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Traceys seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Læsningens linser" i serien "Læsevejlederen" udgivet af Klim - "Læsningens linser" udgivet af Klim

Bøger skrevet af Diane H. Tracey

Diane H. Tracey har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Diane H. Tracey kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Tracey er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Klim.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Læsningens linser" af Diane H. Tracey

Det er muligt at købe Diane H. Traceys "Læsningens linser" som ebog. Med "Læsningens linser" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Traceys serie "Læsevejlederen". Det er Klim, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Diane H. Tracey "Læsningens linser"

Hos Bog & idé er "Læsningens linser" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Diane H. Tracey