Bog & idéDietrich Benner

Bøger skrevet af Dietrich Benner

Læs mere om Dietrich Benner
2 produkter
2 produkter
Tekster til dannelsesfilosofi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tekster til dannelsesfilosofiDietrich Benner
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Tekster til dannelsesfilosofi
Empirisk dannelsesforskning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Empirisk dannelsesforskningMichael Uljens
269,96 DKK
Bog
(2)
Empirisk dannelsesforskning

Mere om Dietrich Benner

Hvis du leder efter en bog fra Dietrich Benner, kan du vælge i mellem et bredt udvalg online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Benner.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Empirisk dannelsesforskning" udgivet af Gyldendal - "Tekster til dannelsesfilosofi" i serien "Pædagogiske linjer" udgivet af Klim

Dietrich Benners bøger

Du kan finde to bøger af Dietrich Benner her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Benners bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Benner er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Empirisk dannelsesforskning" af Dietrich Benner

"Empirisk dannelsesforskning" er til salg som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Benner, kan du godt glæde dig. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dietrich Benner "Tekster til dannelsesfilosofi"

Det er muligt at købe Dietrich Benners "Tekster til dannelsesfilosofi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Benners serie "Pædagogiske linjer". Det er Klim, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dietrich Benner