Bog & idéDil Bach

Bøger skrevet af Dil Bach

Læs mere om Dil Bach
3 produkter
3 produkter
Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædagogisk antropologi - tilgange og begreberNana Clemensen
360,95 DKK
Hæftet
(1)
Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber
Parate børn
Parate børnDil Bach
399,95 DKK
Paperback
(0)
Parate børn
Overskudsfamilier
BOEGERTILSTAERKPRIS
OverskudsfamilierDil Bach
198,95 DKK
Hæftet
(0)
Overskudsfamilier

Mere om Dil Bach

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort sortiment af bøger af Dil Bach. På listen nedenfor finder du de nyeste af Bachs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Parate børn" udgivet af Frydenlund Academic - "Overskudsfamilier" i serien "Antropologiske studier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber " i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Overskudsfamilier" i serien "Antropologiske studier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Dil Bachs bøger

Du kan bestille fire bøger af Dil Bach her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bachs bøger kommer i udvalgte formater. Dil Bach bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Dil Bachs "Parate børn"

"Parate børn" er tilgængelig online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Frydenlund Academic, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dil Bach "Overskudsfamilier"

Hos Bog & idé er "Overskudsfamilier" tilgængelig som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Bach, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er med i serien "Antropologiske studier". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Dil Bach