Bog & idéDomenico Ciampoli

Bøger skrevet af Domenico Ciampoli

Læs mere om Domenico Ciampoli
1 produkter
1 produkter
Fiabe abruzzesi
Fiabe abruzzesiDomenico Ciampoli
39,95 DKK
EBOG
(0)
Fiabe abruzzesi

Mere om Domenico Ciampoli

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Domenico Ciampoli. Det er "Fiabe abruzzesi". Det er SAGA Egmont, der har publiceret den på ita. "Fiabe abruzzesi" er desuden tilknyttet serien "World Classics".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fiabe abruzzesi" af Domenico Ciampoli

Det er muligt at købe Domenico Ciampolis "Fiabe abruzzesi" som ebog. Med "Fiabe abruzzesi" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "World Classics". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på ita og er publiceret af SAGA Egmont.

Dette er en også en skøn bog fra Ciampoli, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Domenico Ciampoli