Bog & idéDominique Torrès

Bøger skrevet af Dominique Torrès

Læs mere om Dominique Torrès
1 produkter
1 produkter
Tu es libre! - ER B
Tu es libre! - ER BDominique Torrés
119,95 DKK
Hæftet
(0)
Tu es libre! - ER B

Mere om Dominique Torrès

Du kan kun finde en enkelt bog af Dominique Torrès her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Tu es libre! - ER B". Det er Easy Readers, der har publiceret den på fransk. "Tu es libre! - ER B" er desuden en del af serien "Easy readers¤Lectures faciles¤Contemporain".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Dominique Torrès' "Tu es libre! - ER B"

Hos Bog & idé er "Tu es libre! - ER B" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Easy readers¤Lectures faciles¤Contemporain". Det er Easy Readers, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på fransk.

Endnu en af Dominique Torrès fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Dominique Torrès