Bog & idéDoris Stickney

Bøger skrevet af Doris Stickney

Læs mere om Doris Stickney
0 produkter

Mere om Doris Stickney

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Doris Stickney. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Stickneys bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Larver og guldsmede" udgivet af Eksistensen - "Larver og guldsmede" udgivet af Unitas

Bøger af Doris Stickney

Du kan købe to bøger af Doris Stickney her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun bestille Stickneys bøger som hæftet. Bøgerne af Stickney er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Larver og guldsmede" af Doris Stickney

Det er muligt at købe Doris Stickneys "Larver og guldsmede" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Eksistensen.

"Larver og guldsmede" af Doris Stickney

Det er muligt at købe Doris Stickneys "Larver og guldsmede" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Unitas, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Doris Stickney