Bog & idéDorte Fristrup

Bøger skrevet af Dorte Fristrup

Læs mere om Dorte Fristrup
3 produkter
3 produkter
Fagdidaktik i sprogfag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fagdidaktik i sprogfagDorte Fristrup & Birgit Henriksen
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Fagdidaktik i sprogfag
Fransk Grammatik
Fransk GrammatikHanne Leth Andersen
449,95 DKK
Indbundet
(0)
Fransk Grammatik
Verbehjulet, Franske uregelmæssige verber
Verbehjulet, Franske uregelmæssige verberHanne Leth Andersen
129,95 DKK
Andre bogformater
(0)
Verbehjulet, Franske uregelmæssige verber

Mere om Dorte Fristrup

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Dorte Fristrup. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Fristrup.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Dorte Fristrups bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Fransk grammatik, Grundbog med 2 cd'er" udgivet af Alinea - "Fransk grammatik, Øvelser" udgivet af Alinea - "Fransk Grammatik" udgivet af LR Uddannelse - "Hvorfor gør jeg det, jeg gør?" udgivet af Samfundslitteratur - "Fransk Grammatik" i serien "Dansk - litteratur/tekst (ungdomsuddannelserne)" udgivet af LR Uddannelse - "Fagdidaktik i sprogfag" i serien "Didaktik" udgivet af Frydenlund - "Fransk grammatik, Ekstra CD 1" udgivet af Alinea - "Fransk grammatik, Ekstra CD 2" udgivet af Alinea - "Fransk grammatik, Øvelser" udgivet af Alinea - "Volkswagen blues. cd kal" udgivet af Gyldendal

Dorte Fristrups bøger

Der er ti tilgængelige udgivelser af Dorte Fristrup hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Fristrups bøger kommer i flere forskellige formater. Fristrup har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Dorte Fristrups "Fransk grammatik, Grundbog med 2 cd'er"

"Fransk grammatik, Grundbog med 2 cd'er" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Alinea, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Fransk grammatik, Øvelser" af Dorte Fristrup

"Fransk grammatik, Øvelser" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alinea.
Detaljer
Fulde navn:
Dorte Fristrup