Bog & idéDorte Rudi Andersen

Bøger skrevet af Dorte Rudi Andersen

3 produkter
3 produkter
Leg for sjov og alvor - kort fortalt
Leg for sjov og alvor - kort fortaltSusan Hart
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Leg for sjov og alvor - kort fortalt
Leg for sjov og alvor
Leg for sjov og alvorSusan Hart
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Leg for sjov og alvor
Den lille høne og guldægget
Den lille høne og guldæggetDorte Rudi Andersen
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Den lille høne og guldægget

Mere om Dorte Rudi Andersen

Dorte Rudi Andersen har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Andersens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Leg for sjov og alvor" udgivet af Gyldendal - "Hjælp til eksamen" udgivet af Dafolo

Bøger af Dorte Rudi Andersen

Dorte Rudi Andersen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Dorte Rudi Andersen kommer i flere formater. Bøgerne af Andersen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Dorte Rudi Andersens "Leg for sjov og alvor"

Hos Bog & idé er "Leg for sjov og alvor" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Hjælp til eksamen" af Dorte Rudi Andersen

Hos Bog & idé er "Hjælp til eksamen" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Hjælp til eksamen" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dorte Rudi Andersen