Bog & idéDorte Toft

Bøger skrevet af Dorte Toft

Læs mere om Dorte Toft
1 produkter
1 produkter
Lykkelig i nørdland
Lykkelig i NørdlandDorte Toft
49,95 DKK
e-bog
(0)
Lykkelig i Nørdland

Mere om Dorte Toft

Der findes flere bøger af Dorte Toft på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Tofts seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lykkelig i Nørdland" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal Business - "Lykkelig i nørdland" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal Business

Dorte Tofts bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Dorte Toft hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Dorte Toft bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Toft er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal Business.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Dorte Tofts "Lykkelig i Nørdland"

Hos Bog & idé er "Lykkelig i Nørdland" tilgængelig som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Lykkelig i Nørdland" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Tofts serie "Gyldendal paperback". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Business.

Dorte Toft "Lykkelig i nørdland"

Hos Bog & idé er "Lykkelig i nørdland" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Gyldendal paperback". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Business.
Detaljer
Fulde navn:
Dorte Toft