Bog & idéDorthe Junge

Bøger skrevet af Dorthe Junge

Læs mere om Dorthe Junge
3 produkter
3 produkter
Social Innovation
Social InnovationDorthe Junge
359,95 DKK
EBOG
(0)
Social Innovation
Skoleledelse i forandring
Skoleledelse i forandringDorthe Junge
49,95 DKK
e-bog
(0)
Skoleledelse i forandring
Innovative læringsforløb
Innovative læringsforløbDorthe Junge
409,95 DKK
Hæftet
(1)
Innovative læringsforløb

Mere om Dorthe Junge

Dorthe Junge har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Junges nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Innovative læringsforløb" udgivet af Akademisk Forlag - "Skoleledelse i forandring" i serien "Gyldendal public" udgivet af Gyldendal Business - "Social Innovation" udgivet af Books on Demand - "Kroppen i tykt og tyndt" udgivet af Systime - "Skoleledelse i forandring" i serien "Gyldendal public" udgivet af Gyldendal Business - "Social Innovation" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Dorthe Junge

Dorthe Junge har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Dorthe Junge bøger i flere forskellige formater. Junge har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Innovative læringsforløb" af Dorthe Junge

Hos Bog & idé er "Innovative læringsforløb" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Skoleledelse i forandring" af Dorthe Junge

"Skoleledelse i forandring" findes på den digitale boghylde som e-bog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Skoleledelse i forandring" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Gyldendal public". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Business.
Detaljer
Fulde navn:
Dorthe Junge