Bog & idéDorthe Larsen

Bøger skrevet af Dorthe Larsen

2 produkter
2 produkter
TOFU – et stykke af livet
TOFU - et stykke af livetDorthe Larsen
99,95 DKK
e-bog
(1)
TOFU - et stykke af livet
Tofu - et stykke af livet
STREAM
Tofu - et stykke af livetDorthe Larsen
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Tofu - et stykke af livet

Mere om Dorthe Larsen

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Dorthe Larsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tofu - et stykke af livet" udgivet af Lytteratur - "TOFU - et stykke af livet" udgivet af mellemgaard - "TOFU" udgivet af mellemgaard - "Laminat" udgivet af Antiprine og forlaget *[asterisk]

Dorthe Larsens bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Dorthe Larsen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Dorthe Larsen kan købes i udvalgte formater. Larsens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tofu - et stykke af livet" af Dorthe Larsen

Hos Bog & idé er "Tofu - et stykke af livet" tilgængelig som lydbog. Med Dorthe Larsens "Tofu - et stykke af livet" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lytteratur, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"TOFU - et stykke af livet" af Dorthe Larsen

Det er muligt at købe Dorthe Larsens "TOFU - et stykke af livet" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "TOFU - et stykke af livet" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Dorthe Larsen