Bog & idéDouglas Preston

Bøger skrevet af Douglas Preston

Læs mere om Douglas Preston
2 produkter
2 produkter
I pagt med djævlen
I pagt med djævlenDouglas Preston
119,95 DKK
EBOG
(0)
I pagt med djævlen
Monsteret fra Firenze
STREAM
Monsteret fra FirenzeDouglas Preston
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Monsteret fra Firenze

Mere om Douglas Preston

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Douglas Preston. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Prestons bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I pagt med djævlen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Monsteret fra Firenze" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Douglas Preston

Douglas Preston har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Prestons bøger fås i forskellige formater. Prestons bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Douglas Prestons "I pagt med djævlen"

Det er muligt at købe Douglas Prestons "I pagt med djævlen" som e-bog. Det betyder, at du kan læse "I pagt med djævlen" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Monsteret fra Firenze" af Douglas Preston

Det er muligt at købe Douglas Prestons "Monsteret fra Firenze" som lydbog. Når du køber "Monsteret fra Firenze" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Douglas Preston