Bog & idéDuncan Angwin

Bøger skrevet af Duncan Angwin

Læs mere om Duncan Angwin
1 produkter
1 produkter
Håndbog i strategilægning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håndbog i strategilægningDuncan Angwin
297,46 DKK
Hæftet
(1)
Håndbog i strategilægning

Mere om Duncan Angwin

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Duncan Angwin. Bogen har titlen "Håndbog i strategilægning". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Håndbog i strategilægning" af Duncan Angwin

Det er muligt at købe Duncan Angwins "Håndbog i strategilægning" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Angwin, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Duncan Angwin