Bog & idéEdgar Rubin

Bøger skrevet af Edgar Rubin

Læs mere om Edgar Rubin
2 produkter
2 produkter
Far fortæller
Far fortællerEdgar Rubin
29,95 DKK
EBOG
(0)
Far fortæller
Edgar Rubin -Synsoplevet bevægelse og hastighed
Edgar Rubin -Synsoplevet bevægelse og hastighedEdgar Rubin
119,95 DKK
Hæftet
(0)
Edgar Rubin -Synsoplevet bevægelse og hastighed

Mere om Edgar Rubin

Du kan kun købe en enkelt bog af Edgar Rubin her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Edgar Rubin -Synsoplevet bevægelse og hastighed". Den er udgivet af Videnskabernes Selskab på dansk. "Edgar Rubin -Synsoplevet bevægelse og hastighed" er desuden en del af serien "Scientia danica¤Series H, Humanistica, 8".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Edgar Rubins "Edgar Rubin -Synsoplevet bevægelse og hastighed"

Hos Bog & idé er "Edgar Rubin -Synsoplevet bevægelse og hastighed" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Scientia danica¤Series H, Humanistica, 8". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Videnskabernes Selskab.

Endnu en af Edgar Rubin fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Edgar Rubin