Bog & idéEdith Kahlke

Bøger skrevet af Edith Kahlke

4 produkter
4 produkter
Kort & godt om ANSÆTTELSESSAMTALEN
Kort & godt om ANSÆTTELSESSAMTALENEdith Kahlke
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Kort & godt om ANSÆTTELSESSAMTALEN
Den gode ansættelsessamtale
Den gode ansættelsessamtaleEdith Kahlke
99,95 DKK
e-bog
(0)
Den gode ansættelsessamtale
Bedre ansættelser
Bedre ansættelserEdith Kahlke
99,95 DKK
e-bog
(0)
Bedre ansættelser
Kort & godt om ANSÆTTELSESSAMTALEN
Kort & godt om ANSÆTTELSESSAMTALENEdith Kahlke
179,95 DKK
EBOG
(0)
Kort & godt om ANSÆTTELSESSAMTALEN

Mere om Edith Kahlke

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Edith Kahlke. På listen nedenfor ser du de nyeste af Kahlkes bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den gode ansættelsessamtale" i serien "Kort til viden" udgivet af Børsen - "Bedre ansættelser" i serien "Kort til viden" udgivet af Børsen - "Job og personvurdering. Om at øge træfsikkerheden i personaleudvælgelse" udgivet af Saga

Edith Kahlkes bøger

Edith Kahlke har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Edith Kahlke fås i udvalgte formater. Bøgerne af Kahlke er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Edith Kahlkes "Den gode ansættelsessamtale"

"Den gode ansættelsessamtale" kan købes som e-bog. Med "Den gode ansættelsessamtale" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Kahlkes serie "Kort til viden". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Børsen.

Edith Kahlke "Bedre ansættelser"

Det er muligt at købe Edith Kahlkes "Bedre ansættelser" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Bedre ansættelser" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i Kahlkes serie "Kort til viden". Det er Børsen, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Edith Kahlke