Bog & idéEdmund Crispin

Bøger skrevet af Edmund Crispin

Læs mere om Edmund Crispin
1 produkter
1 produkter
Den forsvundne legetøjsbutik
STREAM
Den forsvundne legetøjsbutikEdmund Crispin
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Den forsvundne legetøjsbutik

Mere om Edmund Crispin

Hvis du leder efter en bog af Edmund Crispin, ser du et bredt sortiment online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Crispin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den forsvundne legetøjsbutik" i serien "En klassisk Gervase Fen-krimi" udgivet af Rosenkilde - "Den forsvundne legetøjsbutik" i serien "En klassisk Gervase Fen-krimi" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Den forsvundne legetøjsbutik " i serien "En klassisk Gervase Fen-krimi" udgivet af Rosenkilde

Bøger skrevet af Edmund Crispin

Du kan bestille tre bøger af Edmund Crispin her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Edmund Crispin kan købes i forskellige formater. Crispins bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den forsvundne legetøjsbutik" af Edmund Crispin

Hos Bog & idé er "Den forsvundne legetøjsbutik" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "En klassisk Gervase Fen-krimi". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Rosenkilde.

Edmund Crispin "Den forsvundne legetøjsbutik"

"Den forsvundne legetøjsbutik" er tilgængelig som lydbog. Når du køber "Den forsvundne legetøjsbutik" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er med i serien "En klassisk Gervase Fen-krimi". Det er Rosenkilde & Bahnhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Edmund Crispin